Seminarų grafikas


2017 09 29 16:00 - 2017 10 01 17:00

MEILĖ IR LAISVĖ: šokio meditacijos seminaras su Subhi ir Keval (Vokietija)

Tai trijų dienų laisvo šokio ir meditacijos kelionė su gyva muzika, kurioje mes šoksime aistringą žaismą tarp vyriškos ir moteriškos energijos, meilės ir laisvės, taip ir ne, širdies ir jėgos centro. Energetinė, kūrybinė ir gydanti kelionė saugioje, mylinčioje ir priimančioje erdvėje. Ateikite į gilų ir intymų kontaktą su savo kūnu, protu, jausmais, širdimi ir siela.

Seminaro metu mokysimės balansuoti tarp meilės ir laisvės, surandant harmoniją ir patiriant ekstazę. Tai santuoka tarp jūsų vidinės vyriškos ir moteriškos energijų. Išmokite būti laukiniai ir gražūs, stiprūs ir švelnūs, aktyvūs ir atsiduodantys. 

Meilė yra kaip vanduo, tekantis. Laisvė yra kaip ugnis, be kompromisų ir laukinė. Leiskite savo kūnui vesti jus. Kūnas turi vidinę išmintį. Jis natūraliai yra susijęs su gyvybine energija ir buvimu čia ir dabar. Šokite ir leiskite energijai tekėti, gydyti ir atsiskleisti pačiomis gražiausiomis spalvomis. 

Pirma diena bus skirta Meilei ir šios energijos tyrinėjimui per judesį. Meilės šokis yra banguojantis, minkštas ir jausmingas. Jame atsiskleidžia grakštumas, grožis, pasitikėjimas ir atsidavimas energijai. 

Antroji diena bus skirta Laisvei ir šios energijos pasireiškimui per judesį – jėga, kuri atsiranda ir kyla iš jūsų kūno. Šokis sutelkiant visą dėmesį, totalus buvimas čia ir dabar, be jokių kompromisų, siekiant išsilaisvinti nuo bet kokių suvaržymų. 

Trečioji diena – šių energijų sujungimas ir pusiausvyros ieškojimas. Vidinės harmonijos, palaimos ir tylos atradimas per šokį. 
Jeigu šios energijos yra užblokuotos ir laisvai nejuda, šešėlinė jūsų pusė perima vairą. Meilė virsta į baimę, nepasitikėjimą, įtampą, atsižadėjimą, izoliaciją. Laisvė virsta į agresiją, vertinimą, kontrolę. 

Šis šokio seminaras yra išlaisvinanti patirtis, kuri pažadins jūsų esmę ir pripildys ją palaimos, kartu sugydant emocines žaizdas ir traumas. 

Seminaro metu mokytojos leidžiamą muziką papildys gyva bugnų, fleitos ir kitų instrumentų muzika, kuri jums padės dar labiau įeiti į skirtingas būsenas ir patirti dar gilesnius išgyvenimus. 

Seminarą veda Subhi K. Mair – šokio pedagogė ir instruktorė, meditacijos mokytoja, dvasinė koučerė, artistė ir menininkė. Subhi taip pat yra kūno psichoterapijos ir Eriksono hipnozės specialistė. Vokietijoje Kelno mieste turi savo šokių ir meditacijos studiją. 1990 m. Ji sutiko Osho ir jo dėka atrado meilę meditacijai ir sąmoningumo lavinimui. Nuo tada Subhi šiuos du elementus integruoja į šokį, sujungdama juos kartu į vieną procesą. Nuo 1992 m. veda užsiėmimus grupėms Vokietijoje ir užsienyje bei Osho Meditacijų centre Indijoje.. Daugiau informacijos galite rasti - http://www.tanzmeditation.com/ 

Jai akomponuoja Keval - meditacinės muzikos meistas. 

Seminaro pristatymo ir pažinties su mokytojais vakaras - rugsėjo 28 d. 

Laikas:
rugsėjo 29 d. nuo 16 iki 21 val.;
rugsėjo 30 d. nuo 11 iki 20 val.;
spalio 1 d. nuo 11 iki 17 val. 
Vieta: MC „Meilės kelias“, Smolensko g. 10d-10, Vilnius
Kaina - 150 eurų.

Informacija ir registracija:

Tel. 861511030 (Dovilė), el.paštas - info@meileskelias.lt

Video pristatymai: