Seminarų grafikas


2017 09 9 11:00 - 2017 09 10 17:00

Transformuojanti kvėpavimo ir savihipnozės galia: praktinis seminaras su Anil Chandwani (JAV, Indija)

Sąmoningo kvėpavimo, savihipnozės ir meditacijos pagalba jūs galite susigrąžinti sveikatą, grožį, vidinę harmoniją, gyvenimo džiaugsmą ir tapti tuo žmogumi, kuriuo visada norėjote būti. Tai praktinis seminaras su Anil Chandwani (JAV, Indija). 

Į šį seminarą kviečiame visus, kas nori išmokti geriau ir taisyklingiau kvėpuoti. Jis skirtas Jums, jei turite tam tikrų rvėpavimo problemų, norite padidinti ištvermę sporte, pasiekti geresnių rezultatų dėl pagerėjusios koncentracijos ir produktyvumo, padėti nervų sistemai greičiau ir lengviau atsigauti po sudėtingų ir stresinių situacijų, pagilinti meditacinę patirtį ar išbristi iš situacijų, kuriuose esate užstrigę, o gal tiesiog įkvėpti ir įsileisti į save daugiau oro. 

Ar jums pažįstamos šitos situacijos: 
• Aš tiesiog noriu giliai įkvėpti;
• Man trūksta oro – jaučiu įtampą krūtinėje;
• Noriu išmokti būti čia ir dabar;
• Kartais aš turiu sulaikyti savo emocijas ir ašaras;
• Dažnai jučiu, jog nebegaliu pakelti įtampos, esu sutriuškintas ir bejėgis;
• Jaučiuosi įstrigęs vienoje ar kitoje gyvenimo situacijoje ar aplinkybėse;
• Negaliu sustoti, negaliu nurimti ir atsipalaiduoti, netgi jausdamasis be galo pavargęs;
• Noriu išmokti būti savo kūne ir jį jausti. 

Šio seminaro metu išmoksite pratimų, kurie padės sušvelninti ir palengvinti streso ir nerimo simptomus, pagerins miego kokybę ir poilsį. Jie taip pat naudingi sveikatai, nes suaktyviną kraujotaką ir degonies patekimą į ląsteles, sureguliuoja kraujo spaudimą ir subalansuoja nervų sistemą. 

Šiame seminare įvairūs kvėpavimo pratimai bus derinama su aktyviomis meditacijomis, po kurių seks gilus atsipalaidavimas ir relaksacija. 

Šis seminaras yra puikus papildymas ir praplėtimas jūsų jau atliekamoms praktikoms, kaip joga, meditacija, terapija ar malda. Kvėpavimo pratimai, atliekami su tam tikrais judesiais, yra kaip gyvenimo praturtinimo ir efektyvumo praktika, kuri nepriklauso jokiai religijai. Viskas, ko jums šiame seminare reikia - tai supratimas, jog jūsų kūnas jūsų sąmoningumo pagalba gali pats save gydyti. Tai nėra įprasta meditacija, kurioje jūs bandote nuraminti protą ir mintis. Tai aktyvi meditacija, kurioje jūs bandote praplėsti savo ribas, užeidami už komforto zonos kvėpuodami dinamiškai ir energingai.

O kokia viso to nauda?

Psichologinė nauda: galimybė paleisti pyktį, liūdesnį, neišsakytas emocijas ir nesijausti psichiškai užstrigusiam. 

Fizinė nauda: didina organizmo atsparumą ligoms ir peršalimams, stiprina kvėpavimo raumenų jėgą, gerina apykaitą plaučiuose ir juos išvalo, labai efektyvi gydymo priemonė, sergant lėtinėmis bronchų ir plaučių ligomis, didina kraujo ir deguonies patekimą į smegenis. 

Jei dar neapsisprendėte, dalyvauti tikrai verta, jei:
1. Jaučiate, jog nepakankamai gerai kvėpuojate (nepakankamai giliai ir lėtai, nekvėpuojate pilvu, pritrūkstate oro ir t.t.) ir norite tai pakeisti;
2. Jaučiate chronišką nuovargį ir norite žinoti būdų, kaip gauti daugiau energijos be išorinių stimuliantų;
3. Sunku išlaikyti koncentraciją, šlubuoja atmintis;
4. Kamuoja raumenų, nugaros skausmai, migrena ir norėtumėte tą skausmą sumažinti;
5. Norite išlikti sveikas, jaunatviškas ir kuo mažiau patirti neigiamus streso padarinius;
6. Norite jausti daugiau vidinės pusiausvyros ir harmonijos;
7. Kenčiate nuo depresijos ir nuolatinio nuotaikų svyravimo;
8. Norite sutrumpinti gijimo ir atsistatymo laiką po patirtų traumų ir išsekimo;
9. Gyvenate įtemptą gyvenimą ir nerimaujate dėl neigiamo poveikio protui ir kūnui, kurį sukelia nuolatinis stresas ir skubėjimas;
10. Kamuoja nemiga, negalite „išjungti“ proto nuo milžiniško įvairiausių minčių srauto;
11. Norite pradėti medituoti, bet praeityje bandėte ir jums nesisekė;
12. Negalite įkvėpti pakankamai daug oro, oras lyg ima strigti krūtinėje;
13. Pastebėjote, jog dažnai sulaikote orą (galvodami, kai kažko įdėmiai klausote, bijodami ir t.t.);
14. Turite virškinimo ir su su žarnynu susijusių problemų;
15. Per daug nerimaujate dėl ateities;
16. Turite problemų, susijusių su trumpalaike atmintimi, ypač su tais dalykais, kuriuos tikrai žinote, bet negalite prisiminti;
17. Nešiojatės emocinę traumą, nuo kurios norėtumėte išsilaisvinti. 

Seminarą veda Anil Chandwani - inžinierius ir verslininkas, profesionaliai vadovavęs ne vienai sėkmingai kompanijai JAV. Įvairūs gyvenimo posūkiai ir ieškojimas atvedė Anilą į mokslą apie žmogaus vidų ir psichologiją. Pastaruosius 23 savo gyvenimo metus praleido, studijuodamas sveikatos, harmonijos ir sumanaus gyvenimo būdą, kuris jungia Mindfulness (atidumą), Meditation (meditaciją) ir Awareness (sąmoningumą). Kartu su klinikinės hipnozės, NLP sertifikacijomis, Anilas taip pat yra Kvėpavimo, Meditacijos ir Mindfulness treneris. Dėka šių sugebėjimų, grupėse dalyvaujantys žmonės, gali labai greitai ir saugiai įeiti į meditacijos erdvę, tyrinėti ir gilinti savo žinias. Nuo 2003 metų Anilas dirba tarptautinėje OSHO vadovų komandoje ir veda mokymus įvairiuose pasaulio šalyse - JAV, Rusijoje, Indijoje, Kinijoje ir Europoje. 

Seminaro kaina - 220 eurų. Atėjus dviese mokėsite po 190 eurų. Tiems, kas jau buvo anksčiau pas Anilą seminaruose, speciali kaina - 180 eurų. 
Vieta: MC "Meilės kelias", Smolensko g. 10d-10, Vilnius. 


Būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030