Seminarų grafikas


2017 08 21 18:30 - 20:30

Pirminės Terapijos (Primal) pristatymo vakaras su Sarani

Kas yra Pirminė Terapija?

Tai darbas su vaikystės sąlygotumais. Tai kelio radimas į ankstyvą emocinį archyvą, prisilietimas prie prisiminimų ir jų iškelimas iš pasąmonės sferos. Jūs išgyvensite tuos potyrius iš naujo integruosite juos ir išsivaduosite iš pasąmonės valdymo. Tai Saugus būdas prisiliesti prie paslėptų jausmų ir sumažinti žmogaus kančią. 

Nuslopintas skausmas perskelia asmenybę į dvi dalis, ir tos dalys ima kovoti tarpusavyje. Viena jų yra tikrasis „aš“, kita – netikras „aš“, kuris bendrauja su išoriniu pasauliu per priklausomybes ir manijas stengdamasis patenkinti nepatenkintus norus. 

Skausmas – tai ankstyvajame gyvenimo tarpsnyje nepatenkintų norų pasekmė. Toks skausmas vadinamas Pirminiu Skausmu. Kai Skausmas tampa per didelis, jis būna nuslopinamas ir „padedamas saugoti“. Kai tokio Skausmo susikaupia per daug, nutrūksta mūsų ryšys su jausmais. Pirminė Terapija yra svarbi psichologijos dalis, nes ji padeda žmonėms išsivaduoti iš kančios. Šiandieną medikai ir psichoterapeutai gydo simptomus, užuot gydę žmogų, kuriam tie simptomai reiškiasi. Gydo pasireiškimą, o ne sistemą, kurioje pasreiškimai vyksta. 

Pirminė Terapija veikia atvirkščiai nei kitos „normalios“ gydymo sistemos. Užuot ėję nuo simptomų prie galimų ligos priežasčių, mes einame nuo priežasčių prie simptomų. Stengiamės žvelgti giliau. Supratome, kas kas iš tikrųjų esame, kas valdo mūsų poelgius, kokie yra esminiai paslėpti, nesąmoningi jų motyvai.

Šio vakaro metu galėsite daugiau sužinoti apie Pirminę Terapiją ir patys ją išbandyti. Bus atliekamos kelios Pirminės Terapijos praktikos padedančios geriau susijungti su savo vidiniu vaiku, suvokti ir išlaisvinti savo užspaustas emocijas. 

Vakarą veda Prem Sarani (Danutė Vilionytė).

Vakaro kaina - 15 eurų. 
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030