Seminarų grafikas


2017 10 9 18:30 - 2017 10 15 21:00

OSHO No-Mind: meditacinė terapija

Tai septynias dienas po 2,5 val. per dieną trunkantis kursas, kurio metu jūs galite patirti visišką proto tylą, išsiplėtusią sąmonės būklę ir susitikti su savo tikruoju Aš.

No-Mind terapija yra viena iš 4 OSHO sukurtų meditacinių terapijų (kitos terapijos yra Mistinė rožė, Gimti iš naujo ir Kas aš esu?). 
Šiame kontekste terapija nėra vien metodas, padedantis išspręsti problemas. Greičiau tai savęs pažinimo procesas, sujungtas su sąmoningumo technikomis ir meditacija, kuris duoda stulbinančių rezultatų labai greitai. 
Terapija gali būti apibūdinta, kaip būdas sukurti gerą savijautą kūne ir prote, tuo tarpu meditacija gali nuvasti į būseną už proto ribų. Ramybė, harmonija, pilnatvės jausmas niekada nebus įmanomi būnant tik proto dimensijoje. Nes protas iš prigimties yra problemas kuriantis mechanizmas. Jeigu išsprendėte vieną problemą, protas iškart sukurs kitą. Jeigu radote atsakymą į vieną klausimą, protas iškart užduos kitą. 
Tikrasis sprendimas yra išeiti iš proto dimensijos ir įžengti į dimensiją, kurioje proto nebėra (No-Mind). Joje ramybė, tyla, palaima patiriamos natūraliai. Meditacija yra būdas atvykti į šią Ne Proto dimensiją. 
Ši terapija, kaip ir kiti OSHO procesai yra unikalūs ir transformuojantys. 

Dienos sesija trunka 2,5 valandos ir ją sudaro trys dalys – valanda gibberish kalbėjimo, valanda meditacijos, sėdėjimo tyloje ir pusė valandos - pasidalijimo. 

Kas yra gibberish kalbėjimas?

Gibberish yra vienas iš efektyviausių būdų nutildyti protą ir mintis. Jo metu jūs sakote viską, ką kada nors norėjote, bet nepasakėte, kalba, kurios nemokate ir nesuprantate. Galima šaukti, juoktis, verkti, daryti kitus garsus ar gestikuliuoti. Lesti viskam, kas ateina į jūsų mintis, negalvojant, ar tai logiška, reikšminga ir kokia tų žodžių prasmė. Išleiskite visas nesąmones ir išmeskite visas šiukšles, kurios yra jūsų galvoje, kad galėtumėte sukurti erdvę, kurioje įmanomas Budos pasirodymas. Pirmą kartą gyvenime jūs galite džiaugtis tokia laisve!

Antroje dalyje būkite tyloje, sutelkite visą dėmesį į vidų. Stebėkite kūną, mintis, ir visa kita, kas vyksta.

Trečioje dalyje dalyviai pasidalina savo išgyvenimais, pastebėjimais, kaip jautėsi prieš tai ir dabar. 

Meditacinė terapija „No-Mind“ yra labai galingas energijos išlaisvinimo procesas. Jo metu jūs galite pašalinti stresą, kuris yra susikaupęs jūsų prote ir išlaisvinti užspaustas, užblokuotas energijas nauju ir originaliu būdu. Jūs pasijusite išsilaisvinę ir palengvėję. Gibbersih kalbėjimas išveda mus iš loginio mąstymo ir nukelia į kūrybišką, dvasinį mąstymą. Jo metu dalyviai gali pereiti už savo įprastų ribų, kasdienės struktūros ar fiksuotos išraiškos ir užeiti už proto ribų. 

Žmonės, kurie atliko šį septynių dienų kursą, sako, jog tapo atviresni, autentiškesni, geriau jaučiantys save ir kitus, nustojo kamuoti įkyrios mintys, jų meditacija tapo gilesnė, ir iš principo pagerėjo gyvenimo kokybė, nes atsirado daugiau energijos ir atsipalaidavimo.

Terapiją ves 4 mokytojos - Ekanta, Tanmaya, Amana ir Ekanta. 

Šis procesas yra unikali patirtis leidžianti pradėti ir užbaigti dieną nuo meditacijos, įnešant atsiradusį sąmoningumą ir jautrumą į kasdienį gyvenimą. Ryte atliksime aktyvią meditaciją. Tuomet jūs vykstate į darbą arba užsiimate jums įprasta veikla. Darbe jūsų vidiniai procesai nenutrūksta, tačiau jūs mokotės įnešti išsiplėtusios sąmonės būseną, atsiradusį pažeidžiamumą kartu ir stiprybę į savo kasdienius darbus ir veiksmus. O vakare sugrįžtate atlikti meditacinės terapijos. Vienu metu jūs galite pajusti ir meditacijos, ir terpaijos naudą. Išgyventi tai ne atitkrūkus nuo kasdienio gyvenimo kaip paprastai vyksta meditacijos stovyklose, bet visa tai patirti kasdienio gyvenimo eigoje. 

Meditacinės terapijos vyks meditacijos centre „Meilės kelias“ (Smolensko 10d-10, Vilnius) nuo 18:30 iki 21 val. 
Kol vyks terpaija, kiekvieną rytą nuo 7 - 8 val. vyks Dinaminė meditacija, joje taip pat reikia dalyvauti. 

Kaina 210 Eur, išankstinė registracija (iki rugsėjo 18 d.) - 190 Eur.

Sarani Apie OSHO No-Mind terapiją:

Video pristatymas

OSHO No Mind Meditacinė Terapija moksliškai pagrįstas metodas padedantis išeiti už proto ribų, atrasti naują kūrybinį įkvėpimą gyvenimui, išlaisvinti neregėtą kiekį energijos, atskleisti savo tikrąjį potencialą. Ši terapija visiems, kurie pavargo nuo pernelyg aktyvaus ir įkyraus proto, kurie yra užstrigę cikliškume, nežino, kaip išeiti iš tam tikrų situacijų ir tiems, kurie nori turėti daugiau vidinės ramybės ir laisvės, geriau girdėti ir suprasti save. 
Ekanta, viena iš šios terapijos mokytojų, kviečia jus:

Video pristatymas - Ekanta

 

Informacija ir registracija: 
el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 (Dovilė) ir 
861512763 (Danutė/Sarani)