Seminarų grafikas


2017 08 18 17:00 - 2017 08 20 18:00

PASLAPČIŲ PASLAPTIS: patyriminis Tantros savaitgalis pavieniams ir poroms su Sarani

Meilė, Intymumas, Atsivėrimas ir Ekstazė – tai tik keletas dalykų, kuriuos galėsite patirti šio savaitgalio metu. Tyrinėsime ir mėgausimės savo prigimtimi, savo kūnu ir visais penkiais pojūčiais – rega, klausa, uosle, lytėjimu ir skoniu. Leisime energijai mus vesti gilyn į naujas patirtis, plėsime sąmoningumą, užeidami už racionalaus proto ribų, įsitikinimų ir nuomonių, leisime širdžiai atsiskleisti pačiomis gražiausiomis spalvomis ir pojūčiams nunešti į ekstatinius išgyvenimus. Taip pat išmoksime meditacinės technikos „Kaip nesudegti aistros ugnyje“!

Seminaro metu bus atliekamos praktikos iš senovinės „Vigyan Bhairav Tantra“ knygos. Šios meditacijos bei praktikos tinka visiems – tiek poroms ir pavieniams, tiek moterims ir vyrams, naujokams ir pažengusiems.

 

Kokia šio seminaro nauda?

  • Daugiau seksualumo ir jausmingumo;
  • Geresnis mylėjimasis ir harmoningesni santykiai;
  • Daugiau gyvybinės energijos ir vitališkumo;
  • Stipresnis ryšys su savo kūnu;
  • Atsiradęs žaismingumas kasdieniame gyvenime ir santykiuose;
  • Didesnis sąmoningumas;
  • Išaugęs gebėjimas mylėti ir priimti;
  • Sustiprėjęs pilnatvės jausmas

Seminarą pradėsime nuo Tantrinės pojūčių pirties, kurioje atversime savo energiją, tyrinėsime pojūčius ir maloniais potyriais padėkosime savo kūnui – pačiam ištikimiausiam mūsų palydovui, draugui, mūsų sielos ir energijos indui. Pirties meditacijų kelionėje mus lydės nuostabi pirtininkė ir Mūza Birutė Masiliauskienė. Tantros seminaras vyks gamtos apsuptyje, jaukioje „Gedvilo sodyboje“ Trakų raj. (http://gedvilosodyba.blogspot.lt/

Seminarą veda meditacijos ir Tantros mokytoja Prem Sarani (DanutėVilionytė). 

 


Kaina, į kurią įskaičiuota programa, apgyvendinimas, vegetariškas maitinimas ir pirtis – tik 260€. Atvykstantiems dviese taikoma papildoma nuolaida (tokiu atveju kiekvienas mokėsite po 245€). Yra galimybė atvykti tik į Tantrinę pojūčių pirtį ir vakarines penktadienio praktikas. Penktadienio vakaro programos kaina – 65€.

 

Būtina registruotis iš anksto!

Registracija ir informacija el.paštu – info@meileskelias.lt arba tel. +370 61511030 (Dovilė) ir tel. +37061512763 (Danutė)