Seminarų grafikas


2017 06 9 11:00 - 2017 06 11 18:00

Aktyvių meditacijų vedimo ir gilinimo mokymai su Anil Chandwani

Šių mokymų metu gausite esminį suvokimą, kas yra meditacija bei kodėl, ir kaip ją praktikuoti. 
Išskirtinę patirtį turintys mokytojai suteiks svarbiausias žinias ir apmokys įvairių meditacijos technikų. Ypatingai daug dėmesio bus skiriama atsakymams į kylančius klausimus ir problemoms, su kuriomis susiduria pradedantieji arba daug metų medituojantys žmonės.
Šių mokymų tikslas ne tik išmokyti norinčius vesti meditacijas, bet ir pagilinti jau medituojančių žmonių žinias ir įgūdžius. 
Šie mokymai itin aktualūs ir reikšmingi šių dienų laikais, kai didžiausia problema tampa tai, kad nebegyvename savo kūne, pamirštame pojūčius, nebemokame kvėpuoti ir atrodo, jog visas pasaulis persikraustė į galvą, protą. Žmonių gyvenimo kokybė yra stipriai paveikta nuolatinio streso, nerimo, įtampos, bei giliai įsišaknijusio nesaugumo ir nepasitikėjimo jausmu. Žmonės trokšta atsipalaidavimo, ramybės, buvimo čia ir dabar. Vienokias ar kitokias meditacines technikas šiandien savamoksliškai naudoja daugelis žmonių, dėlto kyla daug įvairių nesusipratimų, iškraipymų ir formuojasi neteisingas požiūris. 
Aktyvios meditacijos, kurios buvo sukurtos Indijos mistiko Osho, yra skirtos būtent šiuolaikiniam žmogui ir pritaikytos pagal jų poreikius. Osho meditacijas sudaro kelios skirtingos stadijos. Pirmose dalyse yra judama ir naudojama išraiška tam, kad būtų galima išlaisvinti kūną ir palengvinti energijos tekėjimą jame. Tokiu būdu vėlesnėse stadijose sėdėjimas tyloje, stebėjimas ir atsipalaidavimas yra lengviau pasiekiami. 
Meditacija reiškia gyvenimo priėmimą, mėgavimąsi ir „Taip“ sakymą jam, o ne gyvenimo vengimą ir bėgimą nuo jo. 
Ši idėja per paskutiniuosius 40 metų paskatino šimtus tūkstančius žmonių pradėti medituoti. Aktyvios meditacijos yra įtraukiamos į mokyklų, universitetų programas, sveikatingumo centrus, medicinines klinikas ir yra praktikuojamos daugelio didelių kompanijų, kaip asmeninio augimo ir vystymosi dalis. 
Šių mokymų metu bus skiriamas ypatingas dėmesys pačių dalyvių meditacijos suvokimo ir patirties gilinimui, sąmoningumo plėtimui ir dalijimuisi. 
Mokymų temos:
- Kas yra meditacija?
- Kuo skiriasi meditavimas nuo meditacijos vedimo?
- Aktyvus judėjimas ir tyla – sąmoninga pastanga ir paleidimas;
- Trys pagrindiniai elementai – atsipalaidavimas, sąmoningumas ir nevertinimas;
- Širdies meditacija;
- Aktyvių meditacijų technikų apmokymai – Dinaminė, Kundalini, Nadabrahma, Devavani, No Dimensions ir Sėdėjimo meditacijos;
- Kokia meditacija, tinka kuriam žmogui?
- Meditacijos nauda. 

Šis seminaras skirtas:
- Norintiems vesti meditacijas;
- Norintiems pagilinti savo patirtį ir supratimą apie meditacijas, išmokti naujų meditacinių technikų;
- Dirbantiems su žmonėmis, ypač vedantiems grupinius procesus (lektoriams, koučeriams, psichologams, SPA centrų darbuotojams, mokyklų mokytojams, darželių auklėtojoms);
- Dirbantiems su kūnu (masažuotojams ir treneriams);
- Verslininkams ir vadovams. 

Mokymus veda Anil Chandwani. Dėka daugiau nei 23 metų patirties medituojant pačiam ir vedant mokymus, Anilas turi unikalių gebėjimų paaiškinti ir išmokyti meditacijos meno kitus. Kodėl jo įgūdžiai tokie unikalūs? Nes jis būdamas sėkmingu verslininku ir antrepreneru, transformavo asmeninius iššūkius ir aplinką apie save, įnešdamas meditaciją į savo kasdienį gyvenimą. 
Kartu su klinikinės hipnozės, NLP sertifikacijomis, Anilas taip pat yra Kvėpavimo ir Mindfulness treneris. Tai jam leidžia vesti mokymus, pateikiant juos per skirtingas meditacijos ir sąmoningumo prizmes. Dėka šių sugebėjimų, grupėse dalyvaujantys žmonės, gali labai greitai ir saugiai įeiti į meditacijos erdvę, tyrinėti ir gilinti savo žinias. 
Anilas veda mokytojų mokymus ir seminarus įvairiuose žemynuose ir šalyse - JAV, Kinijoje, Rusijoje, Vietname, Turkijoje, Indijoje ir Europoje. 
Nuo 2003 metų Anilas dirba tarptautinėje OSHO meditacijų centro vadovų komandoje. Tarptautinis Osho meditacijų centras šiuo metu yra vienas didžiausių asmenybės augimo ir meditacijų centrų visame pasaulyje.

Mokymų kaina:
- jei norite pagilinti savo žinias apie meditaciją ir praplėsti savo patirtį (dvi dienos, birželio 9 ir 10) 210 Eur;
- jei norite gauti sertifikatą vesti skirtingas meditacijas (trys dienos, birželio 9-11) kaina 350 Eur.


Būtina išankstinė registracija el.paštu: info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 (Dovilė)
Mokymai vyks “Meilės kelias” centre, Smolensko g. 10 d – 10