Seminarų grafikas


2017 08 4 10:00 - 2017 08 06 18:00

EMOCINĖ LAISVĖ: vasaros meditacijų stovykla su Veet Mano

Ieškote trumpų, bet prasmingų atostogų ar laiko sau? Norite pajusti, kas yra tikra emocinė laisvė? Sužinoti, kaip peržengti emocines problemas ir energetinius suvaržymus? Kaip pradėti naują, meilės ir laisvės kupiną gyvenimą? Tapti savo paties gydytoju? 

******************************************************************
Žiniomis bei praktikomis apie emocijų išlaisvinimą, sveikatą ir savigyda stovyklos metu dalinsis Veet Mano. 

Veet Mano - pasaulyje garsus meditacijų mokytojas, terapeutas, ekstrasensas, energetinių blokų bei emocijų išlaisvinimo metodikų autorius, verslo konsultantas, dvasinio mokytojo Ošo mokinys, žmogus išsiskiriantis savo charizma ir meiliais apkabinimais, šilta šypsena ir širdimi, kuri sušildė tūkstančius sielų. 

Vienas iš svarbiausių šiuolaikinio žmogaus poreikių – emocinė pusiausvyra. Kaip išmokti atpažinti ir reikšti savo emocijas, kad nepakenktume tarpusavio santykiams, nugalėti prieštaringus jausmus, nekaupti streso, tikslingiau ir efektyviau veikti darbe, namuose ir visose gyvenimiškose situacijose, kurios kasdien meta mums iššūkį? Skubotos ir netinkamos reakcijos kenkia ne tik dvasiniai, bet ir fiziniai žmogaus būklei, nes daugybė fizinių mūsų kūno problemų prasideda energetinio arba psichinio kūno viduje. Vienas ir kita tarpusavyje labai susiję. 

*****************************************************************
Šis kursas – tai energetinis procesas, kurio metu atsiveria suvokimas apie tai, kaip susiformuoja emociniai suvaržymai.

Emocijos - akivaizdžiausia mūsų gyvybinės energijos išraiška. Tačiau toli gražu ne visas emocijas mes laikome priimtinomis, nuo pat ankstyvos vaikystės esame pratinami skirstyti jas į geras ir blogas, tas, kurias norime jausti, ir tas, kurias slepiame, gniaužiame. Nuslopintas pyktis, liūdesys, nusivylimas, agresija ir kitos "neigiamos emocijos" ima kaustyti mūsų kūną, mes nebejaučiame ir "gerųjų emocijų" - apskritai nieko. Pasaulis ima atrodyti pilkas, be skonio, be energijos. Mes vadiname tai depresija. Kartais nuslopintos emocijos prasiveržia pačiais įvairiausiais ir toli gražu ne pačiais priimtiniausiais būdais: ligomis, emociniais sutrikimais, nevaldomais pykčio priepuoliais, santykių problemomis ir pan. 

*******************************************************************
Stovyklos metu mokysimės atrasti natūralią savo emocijų tėkmę, išmokti jas suvokti ir saugiai išreikšti, atrasti gyvybingumą ir gyvenimo džiaugsmą. 

*******************************************************************
Stovykla vyks gražioje sodyboje, gamtos apsuptyje (vietą patikslinsime vėliau).
Kaina (į kurią įskaičiuota programa, apgyvendinimas komfortiškuose kambariuose su atskiru vonios kambariu ir sveikas bei gardus maitinimas 3 kartus per dieną) 320 Eur. 

Informacija ir registracija: 
el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 (Dovilė) ir 
861512763 (Danutė/Sarani)