Seminarų grafikas


2016 11 30 18:30 - 21:30

AUM meditacija su Veet Mano (JAV)

Visus, norinčius susipažinti su pasaulinio garso terapeutu ir meditacijų mokytoju Veet Mano bei išbandyti unikalią ir galingą meditacijos techniką, kviečiame į ypatingą vakarą meditacijos centre Vilniuje. 

AUM - tai puiki meditacija tiems, kas nori atverti gyvą energijos versmę, užbaigti tai, kas sena, paleisti viską, kas nereikalinga, išvalyti kūną, emocijas ir sielą nuo susikaupusio balasto ir pradėti naują gyvenimo etapą!

Kas yra AUM?
AUM (Awareness, Understanding, Meditation) yra stipri ir intensyvi socialinė meditacija, kurioje, vieni kitų padedami, leisitės į savęs tyrinėjimo kelionę. Šioje kelionėje bus daug judėjimo, emocijų išraiškos, šokio, o kiti žmonės taps veidrodžiais, kuriuose galėsite išvysti patys save. 
AUM meditaciją sudaro 13 pakopų, vedančių per skirtingas emocijas ir jų išraiškas. Tai tarsi sūpuoklės, svaigiai besisupančios tarp priešingų polių: meilės ir neapykantos, juoko ir ašarų, veiksmo ir tylos, kūniškumo ir dvasingumo... Visos paletės spalvų, iš kurių nuausta mūsų žmogiškoji būtis. 
Dalyvaudami AUM meditacijoje jūs galite patirti gilų gyvybingumo, šilumos, relaksacijos pojūtį ir vėl atgauti tikrojo gyvenimo skonį.
AUM yra skirta sąmoningumui, supratimui ir meditacijai. Tai yra viena iš bazinių ir galingiausių Humaniversitete naudojamų technikų.
 
Kam medituoti?
Daugelis žmonių nepakankamai įsisąmonina savo emocijas. Kai šios emocijos prasiveržia streso metu, jos gali pavirsti raumenų įtampa, išūsprūsti kaip negražus žodis, tapti izoliacija ar net kova su savo partneriu.
 
AUM meditacija įeis į istoriją kaip didžiausias mano dvasinio sąmoningumo  indėlis.
– Veeresh
Užuot pasakiusi jums žodžiais, kaip tvarkytis su savo jausmais, AUM meditacija žingsnis po žingsnio saugiu būdu ir palaikant kitiems veda jus į emocinį patyrimą. Šiame procese jūs atpalaiduosite stresą ir suprasite, kas vyksta anapus nesąmoningų reakcijų. Tai padės suprasti, ko jums reikia tam, kad galėtumėte susikurti sveikesnį ir pilnatviškesnį gyvenimą.
 
AUM yra unikali dar ir tuo, jog ji yra socialinė meditacija. Tai reiškia, kad jūsų meditacijos partneriai palaikys jus ir bus jums kaip veidrodžiai, kuriuose jūs galėsite save pamatyti žymiai aiškiau. AUM yra sukurta, kad padėtų pagilinti draugystę bei sukurti naujus ryšius. Ji jums leis susijungti su jūsų jėga ir gyvybingumu.
Daugiau apie AUM meditaciją (anglų k.).
 
Meditacija vyks  Vilniuje (Smolensko 10d-10).
 
Vakaro kaina - 40 eurų.
 
Būtina registruotis iš anksto!
 

Informacija ir registracija:
Tel.  +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt