Seminarų grafikas


2016 11 19 11:00 - 2016 11 20 18:00

POJŪČIŲ DURYS Į EKSTAZĘ: Tantros seminaras su Sarani

Tantroje yra dvylika skirtingų durų, per kurias galime patekti į išsiplėtusios sąmonės būsenas. Mes vadiname tai pojūčiais. 

Apie Tantrą dažnas girdėjo tik tiek, esą tai tam tikra sekso jogos rūšis. Tai vienas iš mitų, sklandančių apie Tantrą ir užkertančių kelią žmonėms pažinti save per jausmingumą, meilę, dvasingumą ir sąmoningumą. Tantra – tai 12 skirtingų durų, per kurias galima patekti į išsiplėtusios sąmonės būseną, o paprastesniais žodžiais tariant – išplėsti savo galimybes pasinaudojus savo turimais vidiniais resursais.
Savaitgalio metu tyrinėsime pojūčių duris per pratimus ir meditacijas, kurios paaštrins jūsų sąmoningumą ir jautrumą, suintensyvins gaunamus malonumus. Kiekvienas pojūtis gali būti panaudotas 2 būdais: išoriškai ir tyrinėjant vidinį pasaulį. Jei kaip pavyzdį imsime regą, tai galime tiesiog žiūrėti į daiktus ir žmones, o galime meditacijoje lavinti šį pojūtį, kad įgytume ir sustiprintume gebėjimus, vadinamus „aiškiaregyste“. Šio žodžio tikroji reikšmė – galimybė matyti tikrovę (o ne apgaudinėti lengvatikius). Taip pat ir klausa verta naudotis ne tik klausantis žodžių ir informacijos, bet ir lavinant aiškiagirdystės gebėjimus girdėti tylą ir tai, kas paslėpta anapus žodžių. Skonis, kvapai – visa tai irgi galima naudoti medituojant ir atveriant duris gyvenimo esmės pažinimui.

Šie darbo su pojūčiais metodai aprašyti daugiau kaip prieš tūkstantį metų „Vijñāna Bhairava“ tantroje ir kituose senoviniuose tekstuose apie meditaciją. Daugelis dvasinių ieškotojų kartų naudojosi jais, kad atskleistų savo potencialą. Tai mokslas, kuris leidžia jums tapti tikrais gyvenimo mylėtojais!

Šis Tantros seminaras gali būti naudingas, jei:

-ieškote gyvenime kažko naujo, norite surasti džiaugsmo ir įkvėpimo šaltinį;
-jaučiatės liūdni, prislėgti, neturite energijos;
-norite išmokti geriau suprasti ir reikšti savo jausmus;
-sunkiai sekasi užmegzti ir palaikyti santykius su priešingos lyties žmonėmis;
-norite susidraugauti su savo kūnu, geriau jį pažinti;
-norite atrasti kitokį, gilesnį, atviresnį bendravimą, susirasti naujų draugų. 
Nors Tantros seminaruose yra dirbama su seksualumu ir seksualine energija-gyvybine energija, pavieniams asmenims skirtuose seminaruose seksualinė sueitis nepraktikuojama.

Seminaro dalyviams rekomenduojama dėvėti patogius, judesių nevaržančius drabužius (turėti papildomus, kad būtų galima persirengti), seminaro metu gerti daugiau vandens.

Seminarą ves:
Danutė Vilionytė (Prem Sarani), meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 17 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 12 metų veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Turkijoje, Bulgarijoje, Ispanijoj, Anglijoje ir JAV.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje Ukmergės raj.

Registracija jau vyksta!

 Sarani kvietimas:

Informacija ir registracija:
Tel.  +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt