Seminarų grafikas


2016 10 16 11:00 - 18:00

TANTRINĖ MOTERIS I: amžinoji moters žavesio paslaptis (moterų Tantros seminaras su Sarani)

Kur atskleidžiamas paslėptas žavesys?

Tu darai viską, kad būtum žavi, patraukli, suprasta, tiesiog mylima, bet nejauti, kad rezultatas atitiktų lūkesčius. Ir tai ne Tavo kaltė. Nes meilė – tai dviejų žmonių santykiai, ir tas antras – tas vyras, kuris skirtas Tau – jis ne toks jautrus, jis negirdi, nepastebi Tavo jausmų, nesupranta.

Tikriausiai, paklausi: „Tai nejaugi man reikia dar daugiau pinigų sukišti į grožio procedūras, kad jis pastebėtų?“ O galbūt pagalvosi: „Aš tiesiog negimusi būti, kaip tos fifos“... Bet juk pažįsti moteris, kurios neatrodo, kaip supermodeliai, ir turtais nepasižymi, bet vyrus tiesiog traukia ir be galo populiarios tarp draugių. Atrodytų, jos žino kažkokią paslaptį. Taip, žino! Ir tu irgi gali žinoti.

Spalio 16 d. skirk laiką sau ir savo būsimajai laimei. Paslaptis yra ta, kad Tu jau viską turi, kad būtum žavi ir laiminga. Kiekviena moteris tai turi. Tau tiesiog reikia mokėti tuo pasinaudoti. Ir jei Tave kamuoja neryžtingumas arba nepasitikėjimas savimi, įveikti juos tikrai bus nesunku, nes viskas, ką išmoksi spalio 16 d. „Tantrinės Moters“ seminare, buvo tūkstančius kartų išbandyta ir pritaikyta taip sėkmingai, kad ne tik moterys, bet ir vyrai yra be galo dėkingi už savo naują gyvenimą nuostabiuose santykiuose.


Seminarą ves Danutė Prem Sarani, kuri per keliolika metų tokiuose renginiuose padėjo atrasti laimę daugeliui moterų Lietuvoje, Jungtinėse Valstijose, Turkijoje ir kitose šalyse. 
Šį kartą Danutė kviečia pas save Vilniuje, į meditacijos centrą „Meilės kelias“ adresu Smolensko g. 10d–10.

Visa diena, nuo 11:00 val. iki 18:00 val., bus skirta ne tik pokalbiams ir mokymams, bet ir pratimams bei meditacijai, o dalyvavimas kainuoja tik 60 €. Su drauge - 55 €.

Registruotis ir išsamesnės informacijos teirautis prašom el. paštu info@meileskelias.lt ir telefonais 8~615 12763 (Danutė / Sarani) ir 8~687 29122 (Valentinas / Baseliose).