Seminarų grafikas


2016 10 14 18:00 - 2016 10 15 17:00

Gausos ir laimės formulė SĄMONĖS ŽEMĖLAPIO kontekste (su Rita Regale)

Visi norime būti sėkmingi, turtingi, sveiki ir laimingi. Svajojame turėti gerą darbą, gražius namus, darnią šeimą, norime, kad vaikai gautų gerą išsilavinimą, norime maloniai ilsėtis… deja... Mūsų gyvenimą nuodija asmeniniai konfliktai, skyrybos, vaikų problemos, pinigų trūkumas ir dar daug kitų dalykų….

Dabar visuomenėje būti nesėkmingu yra nemadinga, o dejuoti ir skųstis tiesiog nemandagu. Todėl daugelis pasirenka demonstruoti “dirbtinę” šypseną ir sakyti, kad viskas labai “ok” … Nors gilios raukšlės, pilkšvas veidas, nerimastingos, liūdnos akys išduoda vidinės įtampos, tuštumos ar beprasmybės jausmą….
Ir kaip bebūtų liūdna, ir aš pati visa tai esu patyrusi. Turėjau atrodo gyvenime viską: jaukius namus, karjerą, gražią šeimą, pakankamai pinigų pirkiniams, kelionėms, pramogoms. Visiems sakiau, kad gyvenu puikiai, esu laiminga ir sėkminga… Tačiau kaip kartą mano, tuo metu dar paauglė, dukra pasakė: "Mama, tavo akyse nėra gyvenimo džiaugsmo… tu negyveni." Ir tai buvo absoliuti tiesa. Turėjau viską, bet nesinorėjo nieko. Aš negyvenau, aš egzistavau…
Bet vieną dieną viskas labai pasikeitė: stiprus patyrimas ir gyvenimas apsivertė aukštyn kojom ir prasidėjo TIKROSIOS LAIMĖS paieškos. Išbandžiau ir patyrinėjau daugelį dalykų, sutikau ir pažinau pačių įvairiausių mokytojų ir guru (gaila, kad ne visi jie buvo nuoširdūs ir tikri..). Ir tos paieškos kiek užtruko, kol pagaliau atradau tai kas tikra: gyvenimo džiaugsmą, vidinę ramybę ir save. Pastebėjau, kad tikrai laimingi žmonės kasdieną daro labai panašius dalykus, kad egzistuoja LAIMĖS FORMULĖ tinkanti visiems ir kiekvienam. Tvirtai įsitikinau, kad asmeninė laimė ir harmonija yra mūsų pačių sąmonės būsena, kurią sąmoningai suvokdami arba ne pasirenkamės patys.
Asmenine patirtimi, praktinėmis žiniomis ir efektyviais įrankiais dalinsiuosi su Jumis šiuose 2- jų dienų mokymuose-seminare.

Kam skirti šie mokymai?

Skirta visų lygių vadovams (įmonių, verslo grupių, mokyklų, klasių ir šeimos:)), sutuoktiniams ir tėvams, puoselėjantiems gerus tarpusavio santykius, visiems ambicingiems žmonėms siekiantiems savirealizacijos, gerų veiklos rezultatų ir kartu darnių santykių su kolegomis, draugais ir artimaisiais. 

Vertinga JUMS, jei:
Trokštate ilgalaikės sėkmės, sveikatos, laimės ir gausos, bet šiuo metu Jums trūksta energijos, nerandate išeities iš susidariusios situacijos, susiduriate su konfliktais, patiriate stresą, jaučiate nerimą, įtampą, baimę dėl ateities, stokojate pasitikėjimo savimi.

SEMINARO METU: 

  • Suprasite kas užtikrina vidinę ramybę, laimės ir džiaugsmo jausmą kasdieną;
  • Kokios sąmonės būsenos pritraukia gausą ir gerovę ir garantuoja ilgalaikę sėkmę;
  • Sužinosite kas blokuoja trokštamų svajonių ir norų išsipildymą ir kaip tuos blokus pašalinti efektyviausiu būdu;
  • Pasitikrinsite kiek šiuo metu esate harmoningi ir kaip tai padidinti;
  • Kiekvienas sau išsiaiškinsite iš kur kyla jūsų įtampa, pyktis ir nerimas;
  • Prasitestuosite kiek blogos energijos, streso savyje esate sukaupę ir išmoksite pačiais efektyviausiais būdais skubiai, tiesiog čia ir dabar visa tai nusimesti.
  • Sužinosite kas padeda atsiriboti nuo negatyvios aplinkos, blogų nuotaikų, skaudžios kritikos ar užgauliojimų.
  • Išsiaiškinsite kaip tinkamai išreikšti savo poziciją, norus, išsakyti pagrįstą kritiką ir nesukelti konflikto.
  • Sužinosite efektyviausias konfliktų, derybų valdymo taktikas tinkančias versle ir šeimoje.
  • Suprasite kaip įtakoti vaikus, šeimos narius, kolegas, verslo partnerius ar draugus ir kartu išsaugoti puikius santykius;
  • Išmoksite pasinaudodami 100% visų konfliktinių situacijų išsprendžiančiu ir padedančiu atrasti tinkamiausius sprendimus bet kokiose situacijose įrankiu;
  • Gauta patirtimi, žiniomis ir praktiniais įrankiais galėsite naudotis patys ir to išmokyti savo artimus žmones.

Kaip viskas vyks?

PIRMĄ SEMINARO DIENĄ: Nusimetam įtampą, kad rastumėm visumą. 
Kitu kampu pažvelgsite į nesekmes, konfliktus, nerimą ir stresą ir išmoksite labai paprastų, greitai ir efektyviai veikiančių, blogas emocijas, sukauptą įtampą nuimančių ir žaibiškai energiją atstatančių technikų ir taktikų. 

ANTRĄ DIENĄ: Gausa ir laimė per SĄMONĖS būsenas.
SĄMONĖS ŽEMĖLAPIS ir emocijas kontroliuojančios energijos. Kas įtakoja ir lemia kasdieninę nuotaiką, motyvaciją, rezultatus ir turimą energijos kiekį ? Kaip tai valdyti? 

Kaip įtakoti ir suvaldyti pagrindinį mus persekiojantį įtampos šaltinį - vidinius ir tarpasmeninius konfliktus darbe, šeimoje ar tiesiog gatvėje. Kaip suvaldyti savo ir kitų emocijas, kritiką, drąsiai išsakyti nuomonę apie savo poreikius ar atremti psichologinį smurtą? Kaip daryti teigiamą įtaką vaikams, šeimos nariams, pavaldiniams, kolegoms ir draugams? Kokios efektyviausios derybų valdymo taktikos versle ir šeimoje?

Kaip pritraukti LAIMĘ, užsitikrinti GAUSĄ, išsaugoti ar atstatyti SVEIKATĄ bei susikurti HARMONINGĄ gyvenimą optimaliausiu būdu?

Trukmė: 2 dienos

1 diena: 2,5 val. (nuo 18:00 iki 20:30 val.)
2 diena: 7 val. ( nuo 10:00 iki 17:00 val., su pietų ir kavos pertaukomis)

Kada ir kur?

Spalio 14 d., MC. "Meilės kelias", Smolensko 10d -10, Vilnius
Spalio 15 d., MC. " Meilės kelias", Smolensko 10d -10, Vilnius

Investicija: 
Kaip niekad, šiuo metu yra siūloma labai daug įvairiausių stebuklingų metodų, todėl ganėtinai sudėtinga teisingai pasirinkti naudingiausią ir neapsirikti. Kita vertus, jei į kiekvieną patirtį žiūrėsime kaip į pamoką, tai klaidos galimybės kaip ir nėra. Tačiau prarandame LAIKĄ ir PINIGUS.

Taigi, jeigu esat pasiruošę holistiniu požiūriu pažvelgti ir perprasti Jūsų asmeninę realybę kuriančius veiksnius, išmokti subalansuoti vidinę energiją, įveikti nerimą ir įtampą bei konfliktus - ateikite į šį seminarą ir išsineškit su savimi praktinias žinias, 99% konfliktų išsprendžiantį įrankį, gausos, darnos ir laimės RECEPTUS.

Bilieto kaina 1 dienai (18:00 - 20:30 val.) - 22 Eur

Bilieto kaina 2 dienai (10:00 -17:00 val.) - 55 Eur

DĖMESIO! Šios dienos  nuolaidas bilietams  ir daugiau informacijos rasite: http://www.tsprendimai.lt/

Nuoširdžiai,

Rita Regalė,  tel. +370 663 66766,