Seminarų grafikas


2016 08 18 10:00 - 2016 08 21 17:00

TRAUKOS MENAS: meditacinė Tantros stovykla su Sarani ir Prem Sambhavo (Italija)

Meditacinė Tantros stovykla su Sarani (Lietuva) ir Sambhavo (Italija) vyks rugpjūčio 18-21 d. sodyboje "Luokesų dvaras".

 VYRŲ IR MOTERŲ POLIŠKUMAS arba TRAUKOS MENAS.

Egzistencijos dualumo žavesys ir žaismingumas visuomet vyksta tarp priešingų polių. Tai yra santykių ir seksualumo esmė, pagrindas. Kai mes esame išvien su savo vyriškuoju ar moteriškuoju pradu, tas energijos žaismas gali būti patirtas kaip meilė, seksas, meditacija, entuziazmas, malda ir kūrybingumas.

Energetinis poliariškumas tarp vyro ir moters – tai kažkas, ką išmokstame vertinti, stiprinti ir sąmoningai vystyti. Tai tampa mūsų veikimo pamatu, kurio pagalba veikiame optimaliausiai. Kai esame atskirti nuo savo poliariškumo, dažnai savyje jaučiame neaiškumą ir santykiai tampa sudėtingi. Kai įkūnijame savo seksualinę prigimtį, jaučiamės patrauklūs, gyvybingi, švytintys ir laimingi santykiuose.

Yra daug vyrų, gražiai atvėrusių širdis ir jautrumą meditacijos ir terapijos pagalba. Tačiau dabar jiems iškilo naujas iššūkis – pagilinti savo ryšį su savo vyriškąja puse tam, kad atrastų kryptį, tikslą ir aiškumą savo gyvenimuose. 

Daugeliui moterų teko patirti beveik visuotinį moteriškumo nuvertinimą ir išsivystyti stiprybę pačioms... tačiau atsisakant švytėjimo, grožio ir pasitikėjimo gyvenimo tėkme, ir dabar jos susiduria su iššūkiu grįžti į savo moteriškąją prigimtį.

 Šis susitikimas:

  • Padės aiškiai suprasti savo seksualinį poliškumą ir moteriškumo bei vyriškumo esmę;
  •  Suteiks būdų išgydyti ir įžeminti savo seksualinę esatį ir atsakys daug esminių klausimų apie mūsų santykius su priešinga lytimi;
  • Suteiks realistiškus būdus išlaikyti jūsų seksualinę prigimtį kasdieniame gyvenime;
  • Bus malonus ir žaismingas.

Seminaro vedėjai:
Danutė Vilionytė Sarani (Lietuva) ir Sambhavo (Italija).

Danutė Vilionytė (Prem Sarani) – meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 16 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 10 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.

Prem Sambhavo – profesionalus psichoterapeutas, turintis klinikinės psichologijos diplomą ir filosofijos daktaro laipsnį. 7 metus studijavo psichoterapiją Stenfordo universitete (JAV), Londono Universitetiniame koledže (Didžioji Britanija), Padujos ir Bolonijos universitetuose (Italija). Po daugelio metų intensyvios ir pakankamai sėkmingos psichoterapeuto praktikos visgi suvokė, jog vien jos nepakanka – reikia kai ko daugiau. Dvasinės paieškos atvedė jį į Indiją, pas vieną didžiausių mūsų laikų mokytojų Ošo, kur Sambhavo susipažino su tantrinėmis technikomis bei meditacijomis. Derindamas naujausias psichoterapijos žinias bei per daugelį metų sukauptą praktinio darbo patirtį su tūkstantmetės tradicijos išmintimi, savo seminarų dalyviams jis siūlo unikalią galimybę atrasti savąjį kelią, tiesą ir gyvenimo džiaugsmą.

MALE AND FEMALE POLARITY

The delight and play of existence in duality is always between opposite poles. It is the essence, substance and juice of relationships and sexuality. When we are in alignment with our masculine or feminine essence that play of energy can be experienced as love, sex, meditation, enthusiasm, prayer and creativity.

The magnet of energetic polarity between man and woman is something we can learn to appreciate, strengthen and consciously cultivate. It becomes the very ground we function at our best from. When we are cut off from polarity we usually feel a sense of vagueness in our selves and our relationships become difficult. When we are aligned we feel attractive, vibrant, and radiantly happy in our relationships.

Many men have beautifully opened to their hearts and sensitivity through meditation and therapy but now have the challenge to deepen their connection to their male side in order to find direction, purpose and clarity in their lives. Many women have come through the almost universal devaluation of the feminine and developed their strength but at the expense of their radiance, beauty and trust in life and now face the challenge of returning to their feminine nature.

 This group will:

  •  Make the understanding and experience of sexual polarity and the essence of the masculine and feminine very clear. 
  •  It will provide ways for healing and grounding our sexual essence and will answer many of the questions we have about our relationships with the opposite sex.
  •  Provide realistic ways to maintain that presence in our lives.
  •  Will be a delightful play.

Vieta: Sodyba "Luokesų dvaras"

Kaina su gyveniu ir maitinimu:  420 Eur 
Poroms: po  400 Eur
Būtina registruotis iš anksto!

Informacija ir registracija:
Tel.: +370 69963090 (Ieva)
+370-615 12763 (Danutė/Sarani),
El. paštas - info@meileskelias.lt