Būsimi seminarai




Naujienos


2019 08 2 11:00 - 2019 08 04 18:00

EKSTATINIS GYVENIMAS IŠ ŠIRDIES: moterų Tantros stovykla su Sarani

Tantros moterų stovykla su Sarani "Ekstatinis gyvenimas iš širdies" jaukioje viloje gamtos apsuptyje. 

Tai išskirtinis laikas moterims, laikas SAU, dėl SAVĘS, kurio metu atskleisime ir puoselėsime tai, kas natūraliai mums yra duota, kaip moterims, bet dėl aktyvaus ir įtempto gyvenimo būdo, mes dažnai tai pamirštame ir prarandame labai daug energijos. 

Stovyklos metu paliesime ir dirbsime su tokiomis temomis, kaip:

Kūnas. Moteris turi labai didelį spaudimą iš aplinkos atrodyti nepriekaištingai, todėl nesąmoningai mes nuolatos lyginame save su kitomis, nevertiname savo tikrojo grožio, savo išskirtinumo. 
Sarani jus ves per gilų, gydantį, bet kartu ir labai švelnų savo kūno priėmimo procesą, kurio metu išsivaduosime iš aplinkos primestų stereotipų, nuomonių ir projekcijų. Paleisime tai, kas trukdo pamilti save tokią, kokia esate ir pamatyti savo kūną kaip šventą ir dievišką. 

Emocijos. Moterys yra žymiai jausmingesnės už vyrus. Mumyse daugiau pojūčių, emocijų, mes kur kas jautresnės ir imlesnės. Bet vaikystėje mes padarėme begalę išvadų apie emocijas, pačios to neįtardamos (geros mergaitės nepyksta; elkis padoriai; ir ko čia bijai?...) Mes suskirstėme jas į blogas ir geras, leistinas ir uždraustas. Mes išmokome imituoti emocijas, kurių šiuo metu nejaučiame ir slėpti tas, kurias jaučiame, bet kurios draudžiamos. 
Kaip ir lotosas, kiekvienas mes turime savo šaknis, augančias iš dumblo. Mūsų baimė, seksualumas, pyktis ir daugelis kitų dalykų – ta pirmapradė energija, kurią kaip ir lotosas galime kelti į viršų ir transformuoti į žiedą. Žiedas be šaknų yra negyvas, jis negali augti. 
Atliksime praktikas, kurios padės atkurti emocinį takumą, paleisti tai, kas daugiau mums nebetarnauja ir transformuoti negatyvias emocijas į meilę, džiaugsmą, palaimą, atjautą, dėkingumą. 

Širdies jėga. Moters kelias yra mokymasis mylėti, jausti meilę, jausti, kaip ji skleidžiasi ir mus užpildo. Kai meilės nėra, viskas aplink tampa šalta, nyku. Atvėrusios širdį mes imame spinduliuoti jėgą, kuri gydo ir transformuoja viską aplinkui. Atvėrusios širdį mes pradedame jausti ir matyti gyvenimo grožį, jo dieviškumą. 
Atliksime praktikas, kurios padės pereiti iš proto į širdį, nuo galvojimo prie jautimo, atsiverti subtilioms energijoms ir visa transformuojančiai širdies galiai bei sugrįžti į dabarties momentą. 

Pasižiūrėję giliau į vietas, kurios nėra patogios, atlikę gydomasias ir transformuojančias praktikas, papuošim naują savo vidinę erdvę sakraliais ritualais, šventimu, muzika ir šokiais. 

Tantra padeda moteriai sugrįžti į save, atskleisti savo natūralią prigimtį. Kai moteris supranta savo stipriąsias puses, ji atsipalaiduoja ir pradeda mėgautis savimi tokia, kokia ji yra, pradeda jausti dėkingumą dėl to, ką turi, pražysta kūryboje. Tokia moteris daro įtaką savo šeimai ir nelieka nepastebėta aplinkinių. 

Stovyklos kaina 265€
Vieta: naujutėlaitė sodyba ant ežero kranto Druskininkų raj.


Registracija ir informacija el.paštu - info@meileskelias.lt





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas