Būsimi seminarai




Naujienos


2019 06 27 11:00 - 2019 06 30 20:00

Tantros Vasaros Stovykla su Sarani ir Prem Sambhavo

Vienintelė tokia Lietuvoje meditacinė Tantros stovykla su Sarani (Lietuva) ir Prem Sambhavo (Italija) Birželio 27 - 30 d. jaukioje ir privačioje kaimo turizmo sodyboje ant ežero kranto gamtos apsuptyje.

Keturios dienos nuoširdaus ir tikro bendravimo, gilios meditacijos, gyvenimo šventės per šokį ir muziką, tikrų patyrimų, transformacijos ir atradimų!

Stovykloje gali dalyvauti tiek vyrai ir moterys, tiek poros ir pavieniai, tiek naujokai ir pažengę Tantroje bei meditacijoje.

Tantra – tai savęs pažinimo ir atradimo kelias, kurio bene svarbiausias principas yra priėmimas ir atsivėrimas viskam, nieko neatmetant. Esame įpratę skirstyti pasaulį į „juoda“ ir „balta“, „gera“ ir „bloga“, „teisinga“ ir „neteisinga“. Tuo tarpu Tantos tikslas – suvokti ir priimti poliariškumus bei priešybes ir žengti anapus jų, kaip dvasinio augimo energiją panaudojant ir tai, kas kitose tradicijose neretai ignoruojama ar smerkiama: jausmai, emocijos, kūnas, seksualumas.

Stovyklos metu turėsite galimybę atverti ir patyrinėti savo natūralią vyrišką / moterišką energiją bei jų sąveiką, sugrįžti į pojūčius, kūną, susijungti su širdimi ir leisti protui pailsėti.

Ši stovykla padės:
- Aiškiai suprasti moteriškumo bei vyriškumo esmę;
- Suteiks būdų išgydyti ir įžeminti savo seksualinę esatį ir atsakys į daugelį esminių klausimų apie mūsų santykius su priešinga lytimi;
- Suteiks būdų atskleisti ir pagilinti ryšį su savo natūralia prigimtimi (vyrams – vyriška; moterims – moteriška) ir išlaikyti ją asmeniniame gyvenime;
- Išmokys sustiprinti ir sąmoningai vystyti savo energetinį poliariškumą, kurio pagalba mes veikiame optimaliausiai ir efektyviausiai.

Kokia šios stovyklos nauda ir ko galite tikėtis po jos?
- Stipresnis ryšys su savo kūnu;
- Prasiplėtęs sąmoningumas;
- Didesnis atsipalaidavimas;
- Išaugęs gebėjimas mylėti ir priimti;
- Sustiprėjęs pilnatvės jausmas ir meilė sau;
- Atsiradęs žaismingumas kasdieniame gyvenime ir santykiuose;
- Daugiau gyvybinės energijos ir vitališkumo;
- Daugiau seksualumo ir jausmingumo;
- Geresnis mylėjimasis ir harmoningesni santykiai;
- Aiškesnis savęs suvokimas;

Dažniausiai užduodami klausimai:

1) Ar reikia turėti partnernerį norint dalyvauti stovykloje?
Ne, tikrai nereikia. Jūs galite atvažiuoti vienas/a. Tantra visų pirma kveičia pažinti save kaip individą ir tik tuomet pažinti save per kitą. Stovyklos metu dalį meditacijų atliksite vieni, dalį poroje. Kiekvieną meditaciją atliksite vis su kitu partneriu. Partenrį galėsite pasirinkti prieš pat meditaciją.

2) Ar galima į stovyklą atvažiuoti su savo partneriu?
Taip, į stovyklą taip pat galima atvažiuoti su savo partneriu. Tuomet meditacijas, kurios bus atliekamos poroje, jūs atliksite su juo/ja.

3) Kokius pratimus atliksime stovyklos metu?
Aktyvias meditacijas, tantrines meditacijas, kuriose naudojamas kvėpavimas, garsas, judesiai, muzika, sąmoningas lietimasis, kūno sąmoningumas ir sėdėjimas tyloje. Bei ramios vedamos meditacijos.

4) Ar man reikės pasidalinti su visais savo problemomis?
Ne. Stovyklos metu jūsų niekas neprašys kalbėti apie tai, apie ką nenorite. Jūsų asmeninis gyvenimas nebus paliečiamas.

Mokytojai:

Danutė Vilionytė (Prem Sarani) – meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko beveik prieš 20 metų. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų. Pastaruosius 15 metų konsultuoja poras ir pavienius asmenis, veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje, Azijoje ir JAV.

Prem Sambhavo – profesionalus psichoterapeutas, turintis klinikinės psichologijos diplomą ir filosofijos daktaro laipsnį. 7 metus studijavo psichoterapiją Stenfordo universitete (JAV), Londono Universitetiniame koledže (Didžioji Britanija), Padujos ir Bolonijos universitetuose (Italija). Po daugelio metų intensyvios psichoterapeuto praktikos visgi suvokė, jog vien jos nepakanka – reikia kai ko daugiau. Dvasinės paieškos atvedė jį į Indiją, pas vieną didžiausių mūsų laikų mokytojų Ošo, kur Sambhavo susipažino su tantrinėmis technikomis bei meditacijomis. Derindamas naujausias psichoterapijos žinias bei per daugelį metų sukauptą praktinio darbo patirtį su tūkstantmetės tradicijos išmintimi, savo seminarų dalyviams jis siūlo unikalią galimybę atrasti savąjį kelią, tiesą ir gyvenimo džiaugsmą.

Stovyklos kaina 450 eur.
Į stovyklos kainą įskaičiuota programa, apgyvendinimas ir maitinimas.
Užsiregistravusiems iki birželio 1 d. kaina 390 eur.
Galimos nuolaidos poroms.
Stovykla vyks sodyboje "Žirnaja", Ukmergės raj.

Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861512763





« 2024 kovo mėn »
PATKPŠS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas