Būsimi seminarai




Naujienos


2018 10 16 11:00 - 2018 10 21 17:00

Primal terapija su Sambhavo (Italija)

Tai gilus vidinės transformacijos procesas, leidžiantis palaikančioje, saugioje ir mylinčioje aplinkoje atnaujinti savo ryšį su emocinėmis mūsų vaikystės tiesomis. Kadangi tiesa, kurią jautėme vaikystėje, buvo nuneigta ir pasmerkta, mūsų natūralios emocijos nerado išraiškos ir buvo palaidotos pasąmonėje, iš kurios išnirdamos toliau veikia mūsų gyvenimą. Tokiu būdu nuneigtasis vaikas gyvena, apribodamas mūsų adekvačių reakcijų gebėjimus ir trukdydamas bendrauti su kitais. Šiame seminare nutiesime tiltą į mūsų vaikystę, susijungdami su tuo metu mums svarbiomis tiesomis ir pagydydami dėl to kilusias traumas.

Kasdieniame gyvenime mes reaguojame į situacijas neadekvčiai ir įsitikinimais kaip nereikėtų elgtis, dėl ko reikėtų gėdytis, kaip nedaryti klaidų ir būti tobulais.

Mes suformavome ryšį su gyvenimu ir pačiu savimi dar ankstyvoje vaikystėje, remiantis tuo, kokias žinutes gavome iš aplinkinių, kokius modelius matėme ir kokias emocines traumas patyrėme. Suaugę kuriame santykius pastatytus ant žinojimo, kurį gavome vaikystėje. Net būdami 5 metų, mes jau reaguojame į aplinką iš anksčiau patirtų emocinių traumų. Bandydami save apsaugoti su metais šias traumas tik dar labiau pagiliname ir pasunkiname. Šių sąlygotumų dėka, susiformuoja įsitikinimai, jog kažkas su mumis negerai, kaltiname save už padarytas klaidas, jaučiamės neverti meilės.

Yra labai svarbu pradėti suvokti tiesą, jog su mumis nėra nieko blogai, tai mūsų santykius su pačiu savimi ir gyvenimu, kuris yra disfunkcionalus. Ir jog šitie santykiai buvo suformuoti dar ankstyvoje vaikystėje.

Vidinio vaiko gydymas prasideda nuo to, kai suvokiame, jog viskas šiame pasaulyje remiasi priežasties ir pasekmės dėsniu, jog mūsų santykis su pačiu savimi yra disfunkcionalus, jog mūsų įsitikinimai apie gyvenimą yra atėję iš ankstyvos vaikystės, tačiau dabar mes galime tai pakeisti. Kai priimame, jog turime emocinių traumų, su kuriomis galima susijungti ir pagydyti tiek, kad jos daugiau nebetrukdytų gyventi pilnavertiško gyvenimo.

Primal terapijos tikslas – nustoti leisti, jog praeities patirtys vadovautų mūsų gyvenimui šiandien.

Nuostabus dalykas šiame procese yra tas, kad kai jūs tampate atidesnis savo reakcijoms, geriau imate pastebėti ir kitų žmonių reakcijas. Matote, ar jie sureaguoja, kaip maži vaikai, pauagliai, ar suaugę. Kuo sąmoningesni tampate savo ir kitų reakcijose, tuo lengviau priimti kito žmogaus elgesį ne kaip asmeninį.

Tai nuostabus procesas, kurio metu mes galime pakeisti santykį į save, santykius su kitais žmonėmis ir gyvenimu. Išmokti naujų būdų matyti pasaulį, išmokti, kaip iš tikrųjų gyventi, o ne tik išgyventi ir iškęsti, kaip priimti ir mylėti save.

Seminarą veda Prem Sambhavo - profesionalus psichoterapeutas, turintis klinikinės psichologijos diplomą ir filosofijos daktaro laipsnį. 7 metus studijavo psichoterapiją Stenfordo universitete (JAV), Londono Universitetiniame koledže (Didžioji Britanija), Padujos ir Bolonijos universitetuose (Italija). Po daugelio metų intensyvios ir pakankamai sėkmingos psichoterapeuto praktikos visgi suvokė, jog vien jos nepakanka – reikia kai ko daugiau. Dvasinės paieškos atvedė jį į Indiją, pas vieną didžiausių mūsų laikų mokytojų Ošo, kur Sambhavo susipažino su tantrinėmis technikomis bei meditacijomis. Derindamas naujausias psichoterapijos žinias bei per daugelį metų sukauptą praktinio darbo patirtį su tūkstantmetės tradicijos išmintimi, savo seminarų dalyviams jis siūlo unikalią galimybę atrasti savąjį kelią, tiesą ir gyvenimo džiaugsmą.

Seminaras vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą. 

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje. Būtina registruotis iš anksto.

Informacija ir registracija: 
el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 
861512763 (Danutė/Sarani)





« 2024 kovo mėn »
PATKPŠS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas