Būsimi seminarai




Naujienos


2017 07 16 11:00 - 18:00

Sąmoningas prisilietimas

Ar prisimeni, kokią stebuklingą galią vaikystėje turėdavo vėsus mamos delnas ant karščiuojančios kaktos? Kaip greitai stipriame tėčio glėbyje praeidavo skausmas ir išgąstis, kai susimušdavai, besimokydamas važiuoti dviračiu? Kaip  saugiai ir ramiai užsnūsdavai, jaukiai susirangęs ant močiutės kelių? Ir koks neapsakomas saldumas – tavo delnas mylimojo delne...

Šiandienos pasaulyje prisilietimas vis labiau tampa tabu. Mes bijome liesti, bijome būti liečiami – ir jaučiame didžiulį prisilietimo stygių.

Šis seminaras – tai vienos dienos meditacinė kelionė, kurioje vėl atrasime prisilietimo stebuklą, padedantį sugrįžti namo, į savo kūną, centrą, ramybę, pusiausvyrą. Švelniai, jautriai, žingsnelis po žingsnelio. Tyrinėsime. Dalinsimės. Prisiminsime, kaip liesti ir priimti prisilietimą. Ir tiesiog – džiaugsimės, būsime, mėgausimės buvimu drauge. Ir, žinoma, mokysimės, kad paskui galėtume pasidalinti su kitais.

Seminare mes:
* mokysimės pajusti ir atpalaiduoti savo kūną, susijungti su natūralia jo išmintimi;
* tyrinėsime įvairius prisilietimus;
* mokysimės liesti ir priimti prisilietimą;
* mokysimės būti „čia ir dabar“ – su savimi ir kitu;
* dalinsimės vieni su kitais jautriu ir subtiliu prisilietimu.
Darysime tai paprastai, smagiai ir žaismingai, naudodami šokį, judesį, kvėpavimą, meditaciją, garsą ir tylą – viską, kas padės atskleisti mūsų rankose slypinčią prigimtinę galią.

Seminaras – tai patyrimo ir meditacijos procesas, tačiau tai, ką patirsite ir išmoksite, nesunkiai galėsite pritaikyti savo kasdieniame gyvenime, pradžiuginti savo artimuosius, mylimuosius. Dalyvauti gali visi, meditacijų ar darbo su kūnu, masažuotojo patirtis nebūtina.

Seminaras vyks meditacijos centre „Meilės kelias“, Smolensko g. 10d-10, Vilnius.

Būtina registruotis iš anksto!

Seminaro kaina – 50 eurų (jei registruojatės dviese – po 45 eurus).

Dalyviams turėti: lengvus, judesių nevaržančius drabužius; didelę lengvą skarą ar skraistę; geriamo vandens; užkandžių pietums.

Seminaro vedėja – Birutė Lenktytė-Masiliauskienė (Adi). Meditacijos ir savęs pažinimo keliu pasuko prieš 15 metų. Turi humanitarinių mokslų magistro laipsnį, poetė, rašytoja ir profesionali pirtininkė, „Lietuviškos pirties akademijos“ dėstytoja. Mokėsi šeimos konsteliacijų (sisteminio išdėstymo), švelniosios bioenergetikos bei kūno psichoterapijos metodų, giluminio skausmo gydymo masažo, intuityvaus relaksacinio, Lomi-lomi, indiško galvos masažo, estiško medaus masažo, Reiki, darbo su intuicija ir intuityviaisiais žmogaus gebėjimais bei subtiliaisiais energetiniais kūnais, emocinių traumų gydymo bei kitų metodikų.

Informacija ir registracija: 
el. paštu - info@meileskelias.lt, tel. 861511030 (Dovilė);
adi@meileskelias.lt, tel. 868956969 (Birutė).





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas